Online enquête
CD&V Laakdal doet deze zomervakantie een bevraging bij haar inwoners. Iedere Laakdaller krijgt de kans om op de CD&W-webstek de korte bevraging over de kind- en gezinsvriendelijkheid van de gemeente Laakdal te beoordelen.

Thema’s als speelstraten, speelpleintjes, kinderopvang en buurtfeesten worden bevraagd. “In minder dan drie minuten tijd willen we weten waar onze burgers verwachten dat onze beleidsmakers extra werk van maken”, aldus het CD&V-webteam. Drie ingevulde enquêtes zullen beloond worden met een kleine Laakdalse attentie.

De resultaten van de enquête zullen in de loop van september terug te vinden zijn op de website van CD&V Laakdal, www.laakdal.cdenv.be
360°communicatie


CD&V Laakdal zet extra in op communicatie. “Buiten een partijpamflet, het gebruik van sociale media en de digitale nieuwsbrief waarin we als partij communiceren naar onze burgers willen we ook via verschillende kanalen input bekomen van onze burgers.

De CD&V-mandatarissen staan er op aanwezig te zijn onder de Laakdallers, maar ook de website biedt heel wat mogelijkheden. Onlangs werd het vraagformulier ‘Vraag het aan Tine’ online geplaatst waarin burgers met al hun vragen en ideeën over onze gemeente terecht kunnen. Met de online enquêtes willen we onze burgers bevragen over verschillende thema’s.

Wanneer blijkt dat zulke vorm bevragingen aanslaat, zal CD&V Laakdal in de toekomst nog andere thema’s bevragen op onze afdelingswebsite”, belooft webmaster Stein Voet.